Kurs 2018

Inspirasjonskurs for ridelærere

Jobber du som ridelærer? Da er dette
et kurs for deg!

Kurset henvender seg til deg som er yrkesaktiv ridelærer og vil ha ferdighetstrening i ridning og oppfrisking av teoretiske emner.

Dato: 18.-22. juni
Kursleder:  Hanne K Dahl Lien, Christien Kloos, Terese Johansen, flere av våre ansatte, samt innleide foredragsholdere. 
Pris: Kr. 6500,-. Dette inkluderer undervisning, mat og overnatting. Dere kan velge å bo to på hvert rom, da er prisen kr 5.500.-  Egen hest kan medbringes vederlagsfritt, men du må ta med eget fôr.
Påmeldingsfrist: 2. mai - maks 15 deltagere
Påmelding: påmeldingsskjema kurs

I uke 25 har du muligheten til å komme til Norsk Hestesenter på Starum og få faglig inspirasjon på NHS sine godt utdannede hester - sammen med våre dyktige lærere. Du rir to hester per dag, en i dressur og en i sprang/bakkearbeid. Du kan også velge å ta med deg din egen hest og bruke denne.

I tillegg vil det hver dag være spennende tema med tilhørende foredrag, demonstrasjoner, diskusjoner og aktiviteter. Dette tilpasses ønsker fra deltagere. Aktuelle temaer er pedagogikk, undervisningsmetodikk, ulike driftsformer og aktiviteter i rideskolen, sitstrening, fysisk trening av ryttere for bedre resultat på hesteryggen, utdannelse og øvelser for rideskolehesten (tømkjøring, veterinært, fôring m.m.).

Kurset starter mandag 18. juni klokken 08.00 (mulighet å komme søndag) og avsluttes fredag 22. juni klokken 13.00. Dere bor på vårt kurssenter der dere har eget bad på hver rom.Det serveres tre måltider om dagen, samt snacks og kaffe mellom måltidene i vår egen kantine. Sosialt samvær på kveldene.