Er du vår nye økonomimedarbeider?

04.04.2018

Norsk Hestesenter og Opplæringskontoret for Heste- og Hovslagerfaget søker etter

Økonomimedarbeider i 100% stilling 

Arbeidsoppgavene vil være fordelt på de to samarbeidende bedriftene, men ansettelsesforholdet vil være på ett sted. Begge bedriftene holder til på Starum.

Stillingen inneholder arbeidsoppgaver innen regnskap, fakturering, lønn, oppfølging av kunder og andre relevante oppgaver.

Vi søker deg som har utdanning innen økonomi og erfaring fra lignende eller annen relevant stilling. Du må være ryddig, strukturert og kunne jobbe selvstendig.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø i to spennende bedrifter, lønn etter avtale og gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Søknad og CV sendes til ao@hestefag.no

Søknadsfrist er 20. april.

Spørsmål kan rettes til:
Trond Eichler, Norsk Hestesenter: telefon 951 998 38 eller e-post trond.eichler@nhest.no
Atle Owren, Opplæringskontoret for Heste- og Hovslagerfaget: telefon 911 69 061 eller e-post ao@hestefag.no.

 

 

Norsk Hestesenter (NHS) er en paraplyorganisasjon for norsk hestenæring, og består av 17 landsomfattende stifterorganisasjoner innen hestebransjen. NHS arbeider med å øke kompetansen om hest gjennom en rekke kurs- og utdanningstilbud, i tillegg til at vi har et nasjonalt ansvar for hesteavlen. NHS har i overkant av 30 ansatte og er i en spennende utvikling. Les mer om NHS på www.nhest.no

Opplæringsskontoret for Heste- og Hovslagerfaget er en sammenslutning av bedrifter innen hestebransjen som ønsker å samarbeide om opplæring av lærlinger og utvikling av egen virksomhet. Opplæringskontoret er godkjent av Utdanningsetaten i alle fylker i Norge. Les mer om opplæringskontoret på www.hestefag.no