Jubileumshelg i Sikkilsdalen

Bli med på fottur i hestenes rike - og feire 150 år med hesteslipp!

Bli med inn i hestenes rike! Foto: Åge Øibakken
07.07.2018

Den 18.-19. august blir det jubileumshelg i Sikkilsdalen! (For de som ønsker går det veldig fint å ankomme til middag på fredag.) Vi starter med en suppelunsj klokka 12.00 på lørdag, før tre av våre kjentmenn tar oss med ut på tur. Turguidene tar oss med på hver sin blåtur i Sikkilsdalen, og forteller oss om det vi ser, om historien og ikke minst alle de historiene de selv har - dette blir garantert en opplevelse!

Du kan velge mellom følgende turer:
Hans Kolbein Dahle - en tur som passer for alle
Jens Tangen - en tur som passer for de fleste
Tore Kvam - for deg som er litt mer fjellgeit

Etter fotturene i fantastiske Sikkilsdalen, blir det tre retters middag på Sikkilsdalsseter, med påfølgende historier/anekdoter og trivelig samvær.

Kanskje dukker det opp en overraskelse også?

Overnatting og bespisning finner selvfølgelig sted på Sikkilsdalsseter, og prisen for helga med dette inkludert er som følger:
Fredag - søndag: kr. 2300,- pr. person
Lørdag - søndag: kr. 1250,- pr. person

De som overnatter fra fredag, smører matpakke til turen under frokosten på lørdag, de som ankommer lørdag får muligheten til å smøre en enkel matpakke under lunsjen på lørdag. De som evt. ikke ønsker suppelunsj, får dette trekt fra på prisen.

Bindende påmelding til froydis.barstad@nhest.no innen 8. august. (Skriv gjerne hvilken turguide du vil være med på tur.)

Denne helga er åpen for absolutt alle, store og små, hestefolk, turfolk og alle som er interessert i Sikkilsdalen.