Landsfinale dølahest

Landsfinale dølahest

Velkommen til landsfinale for to år gamle dølahester på Norsk Hestesenter, Starum, i september.

05.07.2018

Søndag 23. september arrangerer Norsk Hestesenter på vegne av Landslaget for dølahest årets landsfinale for unge dølahester. Landsfinalen er en finale for toårs dølahopper som har vært stilt i kvalitet, samt hingster som har oppnådd sløyfe, i løpet av utstillingssesongen. Deltakelse på landsfinalen er gratis, men hestene må meldes til finalen. Ved få påmeldinger (fem eller mindre) kan de to finaleklassen slås sammen til én. Alle deltakere får diplom som bevis på at de har deltatt i finalen, i tillegg premieres de beste som følger: 

Premiering
1. Plass: Diplom, dekken, pokal, vandrepokal og kr 3000.
2. Plass: Diplom og kr 2000.
3. Plass: Diplom og kr 1000.

Påmelding 
Påmelding til landsfinalen for dølahest gjøres til utstilling@nhest.no, oppgi hestens navn, registreringsnummer og utstillingen hesten ble kvalifisert på, samt innmelders navn, adresse og telefonnummer. 

Påmeldingsfrist er mandag 17. september for unghester som er kvalifisert på utstillinger til og med 16. september.

Du kan kvalifisere på alle utstillinger med unghestklasser, terminlisten finner du her. Rekker du ikke stille ut i forkant av landsfinalen?  Du har en siste mulighet til å kvalifisere din unghest under utstillingen lørdag 22. september, påmelding til finalen gjør du da til NHS sitt sekretariat på stedet.