Landsfinale for dølahest 2018

Søndag 23. september er det duket for årets landsfinale for to år gamle dølahester - har du meldt på hesten din?

13.09.2018

Det er Norsk Hestesenter som arrangerer årets landsfinale på vegne av Landslaget for dølahest, og den finner sted på Starum den 23. september. Landsfinalen er en finale for toårs dølahopper som har vært stilt i kvalitet, samt toårs hingster som har oppnådd sløyfe, i løpet av utstillingssesongen. Deltakelse på landsfinalen er gratis, men hestene må meldes til finalen. Ved få påmeldinger (fem eller mindre) kan de to finaleklassene slås sammen til én. Alle deltakere får diplom som bevis på at de har deltatt i finalen, i tillegg premieres de beste som følger: 

Premiering
1. Plass: Diplom, dekken, pokal, vandrepokal og kr 3000.
2. Plass: Diplom, goodie-bag og kr 2000.
3. Plass: Diplom. goodie-bag og kr 1000.

Påmelding 
Påmelding til landsfinalen for dølahest gjøres til utstilling@nhest.no, oppgi hestens navn, registreringsnummer og utstillingen hesten ble kvalifisert på, samt innmelders navn, adresse og telefonnummer. 

Påmeldingsfrist er mandag 17. september for unghester som er kvalifisert på utstillinger til og med 16. september.

Du kan kvalifisere på alle utstillinger med unghestklasser, terminlisten finner du her. Rekker du ikke stille ut i forkant av landsfinalen? Du har en siste mulighet til å kvalifisere din unghest under utstillingen lørdag 22. september, påmelding til finalen gjør du da til NHS sitt sekretariat på stedet.