Ny direktør/rektor ved Norsk Hestesenter

Cecilie Gaarder Skaug er tilsatt som ny direktør/rektor ved Norsk Hestesenter.
- Dette ligger mitt hjerte nært, og jeg gleder meg til å bringe arven videre inn i framtida!

Vegard Thune og Cecilie Gaarder Skaug, sammen med Pretty Design, NHS sin egen varmblodstraver.
Skrevet av Frøydis Barstad,  14.09.2018

Ved årsskiftet trer Vegard Thune inn i pensjonistenes rekker, etter nesten 27 år i direktørstolen. Styret har tilsatt Cecilie Gaarder Skaug fra Eina som hans arvtager.

Drømmejobben
Cecilie kommer fra Eidsiva-konsernet hvor hun har jobbet i ni år med salg, markedsaktiviteter, kundekommunikasjon, administrasjon og ulike prosjekter. Tidligere har hun jobbet noen år med regionale prosjekter i Gjøvik-regionen, samt på markeds/kundesiden i Telenor i 10 år.

Cecilie er 49 år, har samboer og to barn, og bor og driver Vik gård på Eina. Hun har hatt hest i store deler av oppveksten, og vært aktiv rytter i voksen alder med egen hest, og som støtteapparat for datteren.

Fredag ble hun ønsket velkommen av sine fremtidige kollegaer på Norsk Hestesenter. - Jeg er glad, stolt og ydmyk over denne muligheten, dette er drømmejobben for ei hestejente som meg, fortalte hun engasjert. 

Direktør og rektor
I våres gikk rektor Arne Amlien av med pensjon, og som følge av at det skiftes ut to ledende stillinger ved NHS i løpet av relativt kort tid, har det blitt gjort noe omorganisering. Den nye direktøren vil derfor også være rektor. Norsk Hestesenter har i dag to høyere fagutdanningsstudier; ridelærer og travtrener. I tillegg kommer en rekke kurs, samt at NHS per nå har sju lærlinger i stall og smie. 

Vi ønsker Cecilie velkommen til Norsk Hestesenter!