Transportørkurs på nett er klart!

Nå er transportørkurset for nett klart til å tas i bruk, og det er bare å melde seg på!

18.09.2018

Transportørkurset er obligatorisk for den som frakter hest profesjonelt. Bestått eksamen gir godkjenning for transport av hest i næringsøyemed i henhold til kravene fra Mattilsynet. Tema som gjennomgås er hvilke regler som gjelder for hester som skal transporteres, hestefysiologi med vekt på vannings- og fôringsbehov, sykdom relatert til transport, hestens atferd og stresspåvirkning. Betydningen av sjåfør og ledsagers atferd for hestens velferd, samt sikkerhet for hest og transportpersonell og avliving av hest i nødstilfeller er andre stikkord for kurset.

Kurset har tidligere vært avholdt over en hel dag, og blitt avsluttet med en skriftlig prøve. Transportørkurset er et av våre mest populære kurs, men for mange kan det være en utfordring å ta fri en hel dag eller reise langt for å få deltatt. Vi har derfor utviklet et nettkurs, som er godkjent av Mattilsynet.

Lurer du på om du trenger kurset? Ta en liten test her! 

Nettkurset er nå klart, og du kan melde deg på via lenken her: http://www.nhest.no/Kurs/Skjema-for-pamelding-til-kurs/ 

Ved påmelding vil du få tilsendt betalingsinformasjon. Når kurset er betalt, vil du få en lenke til kurset, og du kan gjennomføre kurset når du selv måtte ønske det. Kurset koster kr. 2000,-.